Vi intervjuet skolekjøkkenet! Her er noen av svarene vi fikk.
Hvem jobber på kjøkkenet?
- Lisbeth
- Ruth Camilla
- Ingrid
- Barbra
- Vikarer: Wenche & Kristina
Vi ønsker oss varmt/ ferskt brød litt oftere. Er det en mulighet?
- Spør sjefen! Men vårt hjemmebakte brød kan ikke varmes :-(
Hvor er egentlig Barbara fra?
- Hun er tysk!
Er ernæring et tydelig mål når måltider planlegges?
- Ja, men det er mye annet man må tenke på, f.eks pris, smak, utseende. Det er viktig, men ikke alt som inkluderes i maten.
Det er en del elever som ikke alltid er fornøyde med maten. Er det mulig at menyen kan påvirkes av elevene?
- Det er vankselig å gjøre alle fornøyde, men det er fult mulig å komme med ønsker. Maten kan påvirkes!
En liten hilsen til elevene:
- Matsalsen er en viktig møteplass, og man samles og nyter måltider sammen.
Kom veldig gjerne med forslag til alle de forskjellige måltidene, det er hyggelig med engasjement fra elever!
Inger husmor sin mann var kokk/kjøkkensjef i kullet før meg. 2000-2001. Jeg 01/02. Han var iflg stippene genial. Maten vi fikk var 50% ok 40% tja og 10% SHAIT. Især fisken. Og jeg er meget glad i fisk, men han kødda det til. Så Grandis i stippehuset eller bassengbygget etter en tur på landhandelen. Landhandelen med stor L.
SvarSlett